De Nieuwe Toneelbibliotheek

Boekjeslijst
login | registreren?
toon alles (794 titels) toon dansboekje toon tien nieuwe vlaamse
toon toneelschrijfprijs/nominatie toon sleuteltekst toon vertaald (oranje) toon bewerking
toon jeugdtheater toon other language (paars) toon tweetalig (bruin) toon secundair (blauw)
toon wit boekje toon gesprekken met makers toon libretto (rood) toon muziektheater
toon monoloog toon kleine bezetting (2-4) toon grote bezetting (>4) toon toneeltekst
toon Monty
nr schrijver Vertaler titel jaar taal status
568 Het Star Boy Collectief, Ahilan Ratnamohan Look on the Bright Side / Star Boy Productions / Michael Essien I want to play as you… 2013,14,18 NL €12,50 bestellen

Het Star Boy Collectief (Antwerpen, 2013) is ontstaan vanuit de samenwerking voor Michael Essien I want to play as you... Waarin Etuwe Bright Junior, Lateef Babatunde en Aloys Kwaakum met Ahilan Ratnamohan werken. Het collectief representeert een groep met een zeer sterke inhoudelijke bevlogenheid om hun ervaringen te delen.

Ahilan Ratnamohan (Melbourne, 1984) is een Sri Lankaans-Australische performancekunstenaar woonachtig in Antwerpen. Hij studeerde film aan de University of Technology van Sydney en probeerde daarna een carrière op te bouwen als prof-voetballer. Sinds 2007 is hij werkzaam in het theater. Met Star Boy Collectief, een groep van West-Afrikaanse voetbal-migranten, maakt hij sindsdien sociaal-politieke voorstellingen waar choreografisch en tekstueel veel verschillende cultureel geladen thema’s onder de loep worden genomen.

'Look on the Bright Side' - de monoloog onderzoekt de mechanismen van de roem en vertelt over de schijnbaar absurde pogingen van Bright om een ster te worden.
'Star Boy Productions' helpt u om in het land te blijven en zelfs succesvol Belgisch burger te worden. Want met hun jarenlange ervaring helpen drie Afrikaanse migranten u graag verder op uw zoektocht naar een betere toekomst.
In 'Michael Essien i want to play as you…' spreken 6 Nigeriaanse voetballers over hun ervaringen in België.
--Beperkte uitgave:
Deze uitgave is voorzien van een speciaal voor de reeks van '10 nieuwe vlaamse' ontworpen en gedrukte extra stofomslag in een oplage van 50. zolang de voorraad strekt dus.--

opvoergegevens: Monty / Star Boy Productions / Ahilan Ratnamohan

inkijken
€12,50
x